Udskiftning af vinduer og døre til gode priser


Er det tid til at få udskiftet til nye vinduer og døre, eller er det i stedet en renovering, du ønsker?

Hvad end du har behov for, er vi hos Byg-gaarden det rigtige sted at henvende sig. Vi er en mindre virksomhed, der har eksisteret i knap otte år, og kører ud til kunder i Ebeltoft, Aarhus og Djursland.
Netop på grund af virksomhedens størrelse er du garanteret markedets bedste priser og kvalitetsbevidst håndværk med udskiftning af vinduer af os.

Alle former for vinduer og døre håndteres

Jeg tilbyder alt inden for døre og vinduer. Jeg arbejder både med træ, træalu og plastik. Jeg kan også tilbyde udskiftning af vinduer med store glaspartier som for eksempel butiksfacader eller terrassevinduer.

Min faste leverandør af nye vinduer og døre er Outline og KPK, men hvis du ønsker en anden leverandør, finder vi ud af det.

Stor erfaring med reparation af vinduer og døre

Jeg har også erfaring med at reparere døre og vinduer i fredede bygninger, hvor det er alfa og omega, at æstetik og håndærk går op i en højere enhed.

Så tag trygt kontakt til mig, hvis du har et ønske om at en reparation eller udskiftning af vinduer og døre i dit hjem.

Vi har base i Knebel, og jeg arbejder med montering af nye vinduer og døre i Knebel og omegn af en radius på 50 kilometer, herunder Århus og Djursland. Jeg kan tilpasse arbejdstidspunktet efter dine ønsker, hvis du foretrækker, at arbejdes for eksempel udføres om aftenen.

Kontakt os angående udskiftning af vinduer og døre

Lad os tage en snak om, hvad du har brug for på 20 47 91 99 eller e-mail byggarden@newmail.dk, og lad mig udarbejde et tilbud til dig med udgangspunkt i dine ønsker til dine nye vinduer og døre. Jeg garanterer, at du bliver tilfreds med den kvalitet, som Byg-gaarden står for.

Du er også mere end velkommen til at sende en besked via kontaktformularen i højre side, hvis du har spørgsmål vedrørende udskiftning af vinduer og døre hos os.


Få et uforpligtende tilbud