Tømrerarbejde af enhver slags klarer vi


Hvad går du og drømmer om at få lavet i dit hjem? Er det taget, der trænger til en repar​ation, eller er det loftet, der måske skal isoleres? Uanset dine ønsker kan det svare sig at tage kontak​t til Byg-gaarden og høre, hvad jeg kan tilbyde dig inden for tømrerarbejde.

Med base i Knebel udfører jeg al slags tømrerarbejde for kunder i Knebel og omegn, herunder Djursland, Ebeltoft og Aarhus. Jeg garanterer, at jeg også kan hjælpe dig med at realisere dine ønsker og drømme.

Vi udfører alle former for tømreropgaver

Jeg udfører al slags tømrerarbejde som:

  • Nyt tag
  • Tagreparation
  • Udskiftning og reparation af døre og vinduer
  • Isolering af loft og tag.

Jeg lægger også nye gulve, eller jeg renoverer de gamle med gulvafslibning.
Ingen opgaver er for store eller små til, at jeg kan levere et kvalitetsbevidst og sublimt udført tømrerarbejde til dig. Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen får afdækket opgavens omfang, hvorefter jeg udarbejder et tilbud på tømrerarbejde til dig. Tilbuddet indeholder også en tidsplan, som du er garanteret, at jeg overholder.
Hvis det passer dig bedst om aftenen, er jeg fleksibel med tidspunktet for, hvornår tømrerarbejdet udføres.

Få et tilbud på tømrerarbejde i dag

Byg-gaarden er en mindre virksomhed, der har eksisteret i knap otte år, så jeg kan tilbyde markedets bedste priser, mens du stadig er garanteret, at kvaliteten er helt i top.

Kontakt mig allerede i dag for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde på telefon 20 47 91 99 eller e-mail byggarden@newmail.dk.
Du kan også sende en besked via kontaktformularen i højre side.


Få et uforpligtende tilbud