Nyt tag hos erfaren håndværker


Trænger du til at få skiftet taget, er det Byg-gaarden, du skal kontakte. Jeg tilbyder alt inden for tagarbejde, og med 17 års erfaring i håndværket, garanterer jeg dig en positiv oplevelse fra start til slut, når du skal have et nyt tag.

Udgangspunktet for et nyt tag er dine ønsker og behov. Vi tager et indledende møde, hvorefter jeg udarbejder et tilbud til dig inklusiv en tidsplan for tagarbejdet, som vi selvfølgelig overholder.

Du kan altså føle dig i trygge hænder fra start til slut i processen, mens vi lægger nyt tag på dit hjem.

Vi lægger tag i alle materialer

Jeg tilbyder alt fra tegl, beton, eternit, tagpap, skifer og stål når jeg lægger nyt tag. Jeg tilbyder også tagtjek og forsikringsskader.

Ud over mange års erfaring med at lægge nyt tag på private hjem, har jeg også erfaring med taglægning på både boligejendomme og erhvervsejendomme. Der er ikke nogen opgaver, der er for store.

Jeg udfører tagarbejde i Knebel og omegn på en radius af cirka 50 kilometer, hvor jeg blandt andet lægger nyt tag i Aarhus samt Djursland og Ebeltoft.

Kontakt for uforpligtende tilbud på et nyt tag

Kontakt mig allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag med udgangspunkt i dine ønsker på telefon 20 47 91 99 eller e-mail byggarden@newmail.dk.


Få et uforpligtende tilbud